Sape - друг webмастера ;)

Гимны Родным Богам

14 февраля 2011 - Админ

Во Славу Единого и неделимого Бога Отца, Трисветлаго Великаго Рода нашего! Да свершатся все деяния наша! Тако бысть, тако еси, тако буди! Благословен будь Пращур-Род, Род Небесный! Благодарим, Тя, за помощь Духовну, да во вси деяния наша! Тако бысть, тако еси, тако буди! Благословен буди Триглав Великай! Тако бысть, тако еси, тако буди!

Благословенна Инглия – творение Великаго Рамхи, ныне и присно, и от века до века! (этим обращением мы благодарствуем Творцу-Создателю Вселенных за Его творение и за жизнь, которую Он даровал нам и всему Роду Небесному).
 
 Будь благословен, Перуне – Вождь наш, и ныне, и присно, и от века до века! И веди нас ко Славе Трисветлой! Тако бысть, тако еси, тако буди! (этим обращением мы прославляем Бога Перуна, защитника всех Родов Расы Великой и потомков Рода Небесного).
 
 Благословенны будьте, Покровители Родов Расы Великой, Род Небесный, Леги-Хранители Триглавы Великие, ныне и присно, и от Круга до Круга! Тако бысть, тако еси, тако буди! (этим обращением мы прославляем и благодарим Богов и Легов за помощь Божию, Мудрость Божию, Свет Божий и Свободу).
 
Пращур-Род, Род Небесный, укрепи сердце моё в Святой Вере, даруй мне Мудрость Предков моих, Сынов и Внуков Твоих, даруй счастье и Мир народам Твоим, ныне и присно, и от века до века! Тако бысть, тако еси, тако буди! (это обращение мы читаем перед занятиями и ли учёбой).
 
 Благослови Даждьбог, Тарх Перунович, на деяния добрыя, на деяния славныя, да во защиту Святой Веры и земли Свята Расы, да во защиту старцев наша, жен и деток наша. Защити от поругания язычниками Святынь земли Святой наша. Да не будут осквернены Храмы, Святилища и Капища наша, ныне и присно, и от века до века, ибо велика Вера наша. Тако бысть, тако еси, тако буди!
 
 Славься Пращур-Род, Род Небесный, благодарим Тя, за трапезу наша, за хлеб-соль, что даруешь Ты нам, для питания телес наша, для питания Души наша, для питания Духа наша, да буде крепка Совесть наша и да будут все деяния наша да во славу всех Предков наша и во славу Рода Небеснаго, Тако бысть, тако еси, тако буди! (это обращение мы читаем перед трапезой и после оной).
 
 Славься Пращур-Род, Род Небесный, благословен будь в веках, Ты, основа и защита вси люди Твоя, Сынов Сварога – Сварожичей, Сынов Перуна и Роси – Росичей, всех внуков Даждьбога и Стрибога и Велеса и Свентовита. Даруй сынам, внукам и правнукам Своя Счастье, Мудрость и Свободу, дабы вошли они в Вырий Светлый, да к Отцу своему во Сваргу, и пусть праведный Свет обрящет, и Сварог лишь его пропустит! Тако бысть, тако еси, тако буди!
 
 Род Небесный, Прародитель! Ты Родов вси Покровитель! Помяни моих всех Предков! Кои в Сварге Твоей Светлой! Тако бысть, тако еси, тако буди!
 
Род наш Небесный, Бог Единый, от сна восстав благодарю, Тя, за сон покойный, за отдых телеснай, и принимаясь за деяния своя, прошу, Тя: помози мне во всякое время, во всяком деянии, и избави мя от зла темнаго, да будут вси деяния моя, да во Славу Твоя и во Славу Рода моего и Расы Великай, тако бысть, тако еси, тако буди! (этот гимн-обращение мы речём, когда встаём ото сна).
 
 Род наш Небесный, Бог Единый, отходя ко сну, зову, Тя: даруй мне сон покойный и отдых телеснай, и сохрани мя, от всяких бед и пошли Лега Сна-Хранителя за Душой присмотра ради, и если я умру во сне, приими Душа моя к Себе, ибо, Ты Бог-Хранитель душ и телес наша, и посели ея в Вырии Небесном и прости вси прегрешения мне вольныя и невольныя, ибо Велик и Мудр – Ты, тако бысть, тако еси, тако буди! (это обращение мы речём отходя ко сну).
 
 Перуне! Вми призывающих Тя! Славен и Триславен буди! Здоровья, хлеба и Рода, чадам моим дажьди, громотворенья яви! Прави над Всеми! Вще из Родно! Тако бысть, тако еси, тако буди!
 
 Семаргл-Сварожич! Велик Огнебожич! Спали боль-хворобу, очисти утробу, у чада людины, у всякой тварины, у стара и млада, Ты - Божья Услада! Огнём очищая, мощь душ отворяя, спаси чадо Бога, да сгинет хвороба. Тебя прославляем, к себе призываем. Тако бысть, тако еси, тако буди!
 
Странник Лег, Светлый мой Хранитель, данный мне Родом-Покровителем в охранение, прошу, Тя, усердно: Ты, мя днесь просвети и от всякаго зла сохрани, ко благому деянию настави и на путь праведный направи, да будут все деяния мои, да во Славу Сварога и Рода Небеснаго, тако бысть, тако еси, тако буди! (это обращение мы читаем дабы призвать на помощь Лега-Хранителя).
 
 Боже Коло, Коляда! Будь ты с нами навсегда! Ты наш прародитель, казачий покровитель! Коляда наш ясный да пречистый, Лик твой как у Перуна лучистый! Души наши очищай, светом Сварги наполняй! Кров родам ты нашим дай и от кривды защищай! Ярость на врагов яви, благодать нам ниспошли! Всю ты землю обойди, черну клику изгони! Тебя боже славой славим, безкровну жертву тебе правим! И ныне и присно и от круга до круга, тако бысть, тако еси, тако буди!
 
читать перед сном
Бог УСЛАД Небесный Покровитель! Тя Правьславляю , к себе призываю! Утешь Мя ярким сновидением, разреши мои сомнения, Дабы мне принять верное решение и выполнить свое Предназначение Для Бозех Наших в Правьславление! Ныне и присно и от Круга до Круга, тако бысть, тако еси, тако буди!
Бог УСЛАД Небесный Покровитель! Славен и Триславен буди! Душу мою во сне Освяти, мудрые образы мне покажи Дабы мне знать как по Златому Духовному Пути идти! Тако бысть, тако еси, тако буди !

Похожие статьи:

Заповеди БоговВышние Боги Славян

БогиВлесова книга о религии Русов

БогиЗаповеди Богов

Заповеди БоговБоги Охранители

Заповеди БоговЗаповеди Богов

Рейтинг: +1 Голосов: 1 3485 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!